Det här året

Svarade på exakt samma frågor för ett år sedan. Kolla skillnaden här.

Vad har varit bäst med året? – Sommaren. Helt givet. Den var perfekt från början till slut! Spenderades med en drös vänner, konserter, fester, grillningar, födelsedagar och så vidare. Sedan har jag mått så himla mycket bättre för jag har släppt vissa människor, så det har verkligen varit en förbättring sen förra året.
JuliDSC_0034IMG_0371

Vad har varit sämst med året? – En enda sak faktiskt: att människor (människa hehe) som jag inte vill ha någon kontakt med have kept coming back, så att säga. iPhone

Vem har du spenderat mest tid med i år? – Första halvan, Tuss. Andra halvan, Julia.
JuliIMG_3510

Vem har du kommit närmast under året? – Ingen speciell egentligen, (kanske en viss person lite), men känner betydligt fler människor i de andra klasserna än vad jag gjorde förra året. Collage1

Vilka datum kommer du aldrig glömma? – 18 januari, 13 februari och 7 juni.
I glädje och i sorg, allting i Håkan Hellströms Göteborg (7/5-14)K36A8016

Vilka låtar påminner 2014 dig om? 
Younger, Din Soldat, Rather Be. 


Har du varit kär under året? – Ja det har jag!
December IMG_6129.JPG

Vem/vilka har du saknat i år? – Vissa från min gamla klass, men också bästa kompisar som jag inte kan träffa särskilt ofta då vi bor långt ifrån varandra. Jag har inte fattat någon i mitt liv så att säga, bara saknat pga distans.
Har saknat dessa två varje dag. IMG_5682.JPG

Hur gick träningen under året? – Haha, träningen har varit ett skämt. Första halvan gick det ändå hyfsat, tränade mycket under sommaren, men sedan gick det bara nedför. Jag har inte haft någon tid alls, varit sjuk och stukade handleden på en träning för några veckor sedan. Jag måste verkligen ta tag i det efter nyår!

Mars, egen koreografi till audition20140322-144529.jpg

Hur har ditt 2014 varit? – Väldigt bra! Jag har gjort en mängd saker för första gången, verkligen ’vuxit’ och haft den bästa tiden någonsin. Såklart har även 2014 bjudit på kassa dagar, men kan helt ärligt räkna dem på mina fingrar så det är ändå positivt. Kommer blicka tillbaka och le så jäkla mycket :-)))  IMG_6629.JPGIMG_1016

Hur tror du 2015 kommer bli? – Helt grymt! Jag fyller 18 innan sommaren, har redan bokat in en del stora saker saker i sommar och kommer ta körkort direkt verkligen (!!). Ingenting kan gå fel, är jättetaggad på nästa år.
Juli med en bästa kompis IMG_0840