Så himla längesen

Den här helgen har varit väldigt lugn, vilket jag faktiskt har uppskattat. I fredags kom Julia hit, vi kollade lite film och låg mestadels i sängen med en godispåse. Hon åkte tidigt på lördag morgon, då gick jag upp och typ sedan dess har jag pluggat känns det som haha… Dansade en stund förut, men skulle nog låtit bli, för håller verkligen på att bli sjuk. Ja, så här ser mitt liv ut. Det varvas med att träffa Julia, plugga och träna. Inget direkt viktigt att blogga om heh.

Uport 2014 aftermovie. Seriöst, två av de bästa och sämsta dagarna någonsin. Jag var där med mina två favoriter+två andra nära vänner (men som bara var där första dagen, tråkigt nog). Jag saknar det verkligen. Tror jag lever för festivaler, konserter och sommaren. Nästa år blir det Bråvalla, Tomorrowland och Coachella (noooog). 
uport