Konfirmation/avslutning

Konfirmation: Jag tycker personligen att man ska ha vit klänning på konfirmationen, men det går lika bra med benvit. Viktigt att tänka är att klänningen inte ska vara utmanande, utan mer vacker och classy. Man ska inte heller ha för höga klackar – inte Christian Louboutins LADY HIGHNESS VEAU VELOURS. Dock tycker jag det är vackert med klackar, men om man ändå vill ha över 13 cm ska man ha kilklackar=mindre utmanande.

Skolavslutningen: Om man fortfarande går i grundskolan spelar det ingen större roll vilken färg klänningen har, om man nu vill ha klänning. Dock när man tar studenten ska den vara vit och inte lång. Tycker att man ska kunna röra sig i den så ett vackert fall är det bästa. Visst, kul och snyggt med klackar, men man kommer få ont i fötterna. Det är även mycket snyggt med sandaletter från Michael Kors, eller enkla vita Converse som får plats i väskan.

Allting nedan kommer från Nelly

Screen Shot 2013-04-07 at 8.33.59 PM

Min konfirmations klänning ↓
DSC_0059